Beurskoersen

Beleggen met een hefboom

Het platform van biedt gratis beurskoersen voor iedereen die gebruik maakt van ons platform. Om de actuele koersen te kunnen bekijken hoeft u geen saldo te storten op uw rekening.

Download de applicatie en maak een account aan. U heeft dan direct inzicht in alle beurskoersen van de Europese, Amerikaanse, Aziatische en andere aandelenmarkten.

Het platform geeft verder koersen af van alle beursindexen, grondstoffen, metalen, ETF’s, Forex en andere beursgerelateerde producten.

Actuele koersen worden zonder vertraging weergegeven en zijn allemaal overzichtelijk gerangschikt. U kunt naar eigen inzicht een eigen lijst extra aanmaken, waarbij u een totaaloverzicht heeft van alle door u geselecteerde koersen.

Buiten de openingstijden van de beurzen kunt u toch altijd actuele indexprijzen zien op basis van de actuele futurestanden.

Het platform van is veelzijdig opgezet om iedere belegger van alle gemakken te voorzien. Wij staan voor transparantie en een duidelijk handelsplatform, waar iedere belegger mee uit de voeten kan. Uniek aan ons platform is dat er geen kosten worden gerekend over beurskoersen en er geen transactiekosten gerekend worden voor het openen of sluiten van een positie.

Bent u geïnteresseerd om te handelen over het platform lees dan hier meer informatie over deze brokerdiensten.