Bitcoins aandelen kopen

Beleggen in Bitcoins is interessant

Het is nu ook mogelijk om te handelen in Bitcoins via ons platform. De Bitcoin is op dit moment nog verhandelbaar tegen de USD. De markt voor dit valutapaar is 24 uur per dag geopend en zelfs verhandelbaar in het weekend. De Bitcoin dan zowel gekocht (long) als verkocht (short) worden tegen de USD. Zo kan de belegger dus inspelen op zowel koersstijgingen, maar met een short positie ook op koersdalingen.

Bitcoin koers

Doordat de koers van deze nieuwe virtuele munt nog zeer volatiel is, is het voor beleggers de uitgelezen kans om hiermee grote koerswinsten op korte termijn te behalen. Om te beginnen met het handelen in Bitcoins kunt u via de beginnen pagina een rekening openen.

Handelen in Bitcoins is zonder transactiekosten en voor iedere nieuwe trader die zich via ons platform aanmeld storten wij 25 euro gratis tegoed. Hiervoor hoeft nog geen storting gedaan te worden.

Het financieringsniveau van de Bitcoin ligt op 1:4, dit houdt in dat u zelf 25% van het te beleggen bedrag hoeft in te leggen. De rest wordt gefinancierd door het platform. Andere valutaparen hebben een hoger financieringsniveau.

(geen storting nodig)