Pak de welkomstbonus

Het is mogelijk om in eerste instantie gebruik te maken van de welkomstactie, waarbij er zonder storting gebruik gemaakt kan worden van 25 euro tegoed om echt te gaan beleggen. Mocht u uiteindelijk besluiten om een storting te plaatsen dan is het zeker raadzaam om de bonuscode te gebruiken bij de storting. Hiermee krijgt u namelijk 30% euro tegoed voor uw bedrag dat gestort is.

In de onderstaande tabel is het mogelijk om de bonussen te bekijken, vergeet de bonuscode dus ook niet in te geven bij de storting. Het kan namelijk achteraf niet meer aangegeven worden cialis. Het is ook maar een enkele keer mogelijk een bonuscode te gebruiken, mocht u meer willen handelen, doe dat dan de eerste keer met de bonuscode.

Bonus tabel

Aan het ontvangen van een bonus zijn voorwaarden gesteld, meer informatie vindt u op de site.

Stappenplan (voor 25 euro welkomstbonus):

1. Aanmelden gaat eenvoudig via de volgende link: .
2. Kies ervoor om een echt account te maken (geen demo-account, u kunt later nog terug naar de demo), vul vervolgens de gegevens in en gebruik een echt e-mailadres (deze moet u bij de volgende stap bevestigen).
3. Valideer het e-mailadres door naar uw mail te gaan en op de validatielink te klikken.
4. Bevestig het account door uw mobiele telefoonnummer (sms of bellen) te activeren.
5. Het is klaar, begin met uw 25 euro tegoed om te handelen!


 

Echt geld storten met een bonuscode:

Heeft u genoeg getest met 25 euro tegoed, die hierboven te verkrijgen is. Ga dan naar saldobeheer en vul uw account met minimaal 100 euro (opwaarderen). Gebruik daarbij een van de bovenstaande bonuscodes en maak van 100 euro, 130 euro tegoed (met bonuscode FIRST100).

Plus500 UK LTD is geautoriseerd en gereguleerd door de FCA (Financial Conduct Authority).
Plus500 CY LTD is geautoriseerd en gereguleerd door de CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission).