Aandelen kopen
Goedkoop beleggen
U ontvangt direct €25 welkomstbonus zonder storting, waarmee u direct kunt beginnen met handelen. Nu 30% welkomstbonus.

Disclaimer FlexBeleggen.nl


Deze site is bedoeld om uw interesse te wekken in het beleggen in diverse beleggingsproducten. FlexBeleggen.nl geeft u echter op geen enkele wijze beleggingstips.

Flexbeleggen.nl biedt tevens geen enkele financiële service, brokers dienst of andere financiële diensten aan.

Het handelen met een hefboom brengt financiële risico’s met zich mee. Investeer daarom alleen geld dat u kunt missen. Bedenk goed alvorens u begint met handelen of deze vorm van beleggen geschikt voor u is.

Advies & informatie

Advies over beleggenAlexander Vermeulen geeft via de website FlexBeleggen.nl eerlijk advies over beleggen en informatie voor het (ver)kopen van aandelen.

- Bekijk advies & informatie
- 10 Tips aandelen kopen

Demo account openen

Probeer zonder enige kosten een demo-account uit om te starten met beleggen. Echte koersen en aandelen, zoals dat ook is wanneer u met echt geld gaat handelen.

- Maak een demo-account aan

Uw kapitaal loopt gevaar

Uw vermogen loopt gevaar met het beleggen van aandelen. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent. Plus500 biedt CFD service en is geschikt voor gevorderden (gereguleerd door Financial Conduct Authority in het Verenigd Koninkrijk). U kunt geld verdienen en verliezen, wees hiervan bewust.Copyright © 2001-2015

Aandelen rss
Flexbeleggen.nl


where to buy levitra online in canada