Flexbeleggen goedkoopste en veiligste broker

12 februari 2013 |

Na het goed nieuws dat we in 2012 weer als goedkoopste broker uit de bus gekomen waren kunnen we na de eerst anderhalve maand weer concluderen dat we nog steeds de goedkoopste broker zijn. Dat goedkoop niet altijd samen hoeft te gaan met het verliezen van kwaliteit is voor ons duidelijk. Wat betreft de handel in onze producten (CFD’s) zijn wij dan ook de veiligste broker van Nederland.

Het platform waarover klanten van Flexbeleggen handelen is gereguleerd via de FSA (registratienummer: 509909). Het geld van klanten van Flexbeleggen wordt altijd op een derde tussenrekening gezet waardoor het altijd toegankelijk en gegarandeerd blijft.

De afgelopen tijd is er veel remoer in de banken sector geweest. Wij willen bij deze dan ook duidelijk maken dat het geld van ons klanten nooit belegt zal worden of gebruikt zal worden voor hedging van tegenpartijen. Onze bank zal nooit speculatieve posities innemen op de markt en daarbij de onderneming in gevaar brengen.

Een gerust gevoel voor u en ons en dat is waar wij van Flexbeleggen voor staan samen met ons mooie beleggingsplatform .

Uniek is dat wij nog steeds garanderen dat u nooit meer kan verliezen dan u inleg. De markt heeft afgelopen weken behoorlijke tegenslagen in bepaalde aandelen laten zien. Mocht u onverhoopt in deze aandelen belegt hebben, dan zal uw rekening nooit in een negatief saldo terecht gekomen kunnen zijn. Wij zijn ook hier UNIEK in. De meeste andere brokers zullen deze verliezen niet accepteren en een negatief saldo aan u presenteren.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit artikel, neem dan gerust even contact op met onze helpdesk.

Terug naar overzicht