Aandelen kopen




Goedkoop beleggen
U ontvangt direct €25 welkomstbonus zonder storting, waarmee u direct kunt beginnen met handelen. Nu 30% welkomstbonus.

Goedkoop beleggen

Goedkoop beleggen Iedere ervaren belegger weet als geen ander hoe belangrijk transactiekosten zijn. Hoe goedkoper men belegt, hoe meer pure winst men overhoudt. Er zijn tal van aanbieders voor de handel in beursgerelateerde producten. De prijzen per transactie kunnen behoorlijk uiteen lopen.

Goedkope brokers: blijf alert

Om goedkoop te beleggen moet men rekening houden met een aantal zaken voor men een keuze maakt voor een online broker. Vaak lijken brokers goedkoop, maar zijn er veel verborgen kosten waar men later achter komt. Zo rekenen veel online brokers een minimale prijs per transactie of een aantal contracten die per transactie aan- of verkocht dienen te worden. Zo zijn kleine transacties onvoordelig om via deze brokers te maken.

Een andere vorm van verborgen kosten zijn de kosten voor koersinformatie, nieuwsdiensten en dure abonnementen op technische analysetools. Zo kan een goedkope broker ineens toch behoorlijk duur worden.

Software downloaden
KLIK HIER om de Plus500™ software nu te downloaden.

Startende beleggers

Voor de startende belegger is het van belang een broker te zoeken die kosten berekent naar rato van wat men aan- of verkoopt. Zo zijn kleine transacties veel goedkoper. Deze kunnen op deze manier beperkt worden tot minder dan 1 euro per uitgevoerde order.

Beursplatform Plus500 biedt haar klanten een platform waar men op een goedkope manier kennis kan maken met beleggen. Transparant, zonder verborgen kosten, op een voordelige manier beleggen. De enige kosten die het platform aan u rekent zijn die van de spread tussen bied- en laatkoersen. Lees hier meer informatie over onze brokerdiensten.

Advies & informatie

Advies over beleggenAlexander Vermeulen geeft via de website FlexBeleggen.nl eerlijk advies over beleggen en informatie voor het (ver)kopen van aandelen.

- Bekijk advies & informatie
- 10 Tips aandelen kopen

Demo account openen

Probeer zonder enige kosten een demo-account uit om te starten met beleggen. Echte koersen en aandelen, zoals dat ook is wanneer u met echt geld gaat handelen.

- Maak een demo-account aan

Uw kapitaal loopt gevaar

Uw vermogen loopt gevaar met het beleggen van aandelen. Zorg ervoor dat u alle risico's m.b.t. tot CFD's kent. Plus500 biedt CFD service en is geschikt voor gevorderden (gereguleerd door Financial Conduct Authority in het Verenigd Koninkrijk). U kunt geld verdienen en verliezen, wees hiervan bewust.



Copyright © 2001-2015

Aandelen rss
Flexbeleggen.nl


viagra in birmingham