Leren Beleggen

Leren beleggen kan heel interessant zijn. Vooral omdat u er veel geld mee kunt verdienen als u het goed aanpakt. De aanpak van leren beleggen is misschien wel het belangrijkste. Want wanneer stapt u eigenlijk in om nieuwe aandelen te kopen? De eerste regel bij leren beleggen is dat aandelen kopen veel tijd kost. Het is niet zo dat u binnen een dag meteen een rendement van 10% heeft.

Dit is logisch want anders was iedereen eraan begonnen. Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk informatie opdoet over de bedrijven waarin u wilt beleggen. Gaan de bedrijven wist maken? Zit er nog rek in de aandelen? Hoe vaak is een aandeel de afgelopen dagen, maanden of jaren gestegen en gedaald? Dit zijn allemaal factoren waar u mee moet leren omgaan om te gaan beleggen.

Start en pak 25 euro welkomstbonus

Voordat u begint met beleggen is het belangrijk om een account aan te maken. Een account is nodig om een beleggingsrekening te openen. Dit kan bij verschillende banken en websites. De voordeligste website om op te leren beleggen is Plus500. U krijgt hier direct een € 25 registratiebonus, daarbij betaald u géén transactiekosten. Zo bent u geen geld kwijt aan een belegging. Daarnaast krijgt u bij Plus500 een eerste stortingsbonus van 30%. Een rendement is met al dit gratis beleggingsgeld natuurlijk al snel gemaakt. Vooral omdat er geen minimale aantallen zijn. U kunt zo al vanaf 1 aandeel beleggen bij Plus500.

Demo uitproberen

Een groot voordeel van Plus500 is de demo modus. Hier kunt u leren beleggen met real time koersen zonder dat het u geld kost. Een betere manier van leren beleggen door het uit te proberen is er niet. U kunt zo zelf kijken welke aandelen slagen en welke niet. U leert zo ook direct om in te spelen op koersinformatie en hoe u aandelen kunt kopen en verkopen. De demo modus is helemaal gratis en u krijgt hierin 20.000 nepgeld. Zo krijgt u de echte belegging feeling en leert u spelende wijs beleggen.