Nieuwe scanners binnen ons platform

14 februari 2013 |

We hebben al eerder in een nieuwsbericht bekend gemaakt over de komst van een totaal nieuwe optie binnen ons platform. Omdat er duizenden verschillende verhandelbare producten binnen ons platform verhandelbaar zijn is het som lastig te zien in welke producten behoorlijke prijsschommelingen zijn.

Na onderzoek onder onze traders kwam naar voren dat, vooral de actieve traders op zoek zijn naar een methode waarbij zij in één overzicht konden zien welke fondsen, valutaparen, indices of grondstoffen actief gehandeld wordt.

Met trotse presenteren wij dan ook nu eindelijk de implementatie van deze nieuwe feature. Deze is vanaf vandaag up and running!

U vind nu deze opties als nieuw tapblad binnen het platform. Hierin worden alle instrumenten getoond die op die dag grote winsten of verliezen doormaken. Duidelijk en overzichtelijk van hoog naar laag. Hierbij kijken we niet specifiek naar het soort markt, maar worden alle duizenden instrumenten samen bekeken en daaruit de tien hoogste stijgers en die tien hoogste dalers getoond.

We hopen met deze nieuwe ontwikkeling onze traders van een nog betere service te kunnen voorzien. Het is natuurlijk een grote kunst en grote eer om in 2012 het beste en meest stabiele platform aan te bieden. De kunst is nog groter om te blijven innoveren en zo de concurrentie ook in 2013 te kunnen verslaan. Wij blijven eraan werken, zodat u op top niveau kan blijven trader!

beleggings platform

Terug naar overzicht