Succesvol beleggen

11 maart 2013 |

succesvol beleggen
Succesvol beleggen en geld verdienen is mogelijk dankzij het eenvoudig platform van Flexbeleggen. Het is dus niet alleen weggelegd voor grote bedrijven en bank yuppies op Wall Street, maar ook voor particuliere beleggers zoals u en ik, die veel winsten kunnen behalen.

Het verhaal van Hendrik Biezen is één van de velen waarbij er grote successen zijn geboekt. Deze 27-jarige jongeman werkte jarenlang als autoverkoper, maar verloor zijn baan door een reorganisatie. Biezen zocht daarna een manier om toch nog goed geld te kunnen blijven verdienen. De voormalige autoverkoper had altijd al interesse in beleggen gehad, maar zag door de bomen nooit het bos, door de vele aanbieders en producten op de markt. Daardoor had hij nimmer echte kennis weten op te doen over handelen en beleggen. Maar daar kwam verandering in, zodra een vriend hem wees op de website van Flexbeleggen.

Hij maakte een account aan en dankzij het gebruiksvriendelijk oefenaccount, maakte Biezen op een eenvoudige manier kennis met het platform van Flexbeleggen. Dit overzichtelijk handelsplatform gaf hem alle mogelijkheden om het actuele koersoverzicht in een oogopslag te zien en zo meer over handelen te weten te komen. Biezen leerde ook steeds meer over de eerste stappen van beleggen door ongeveer op internet twee uur per dag te besteden aan handelen op de beurs. Dat deed hij gewoon overdag, maar soms ook in de avond. Hoe meer hij zich er in ging verdiepen, des te meer hij begreep en hoe leuker hij het begon te vinden.

Met de welkomstbonus die hij op Flexbeleggen ontving, stelde hij online zijn eerste portefeuille samen. In het begin wist hij nog niet helemaal honderd procent zeker wat hij precies deed, en boekte wat kleine winsten en daarna ook enkele verliezen. Toch liet hij zich niet uit het veld slaan en ging door met het verhandelen van verschillende aandelen op de Amerikaanse beurs. Het begon met kleine stapjes, maar binnen een paar maanden zag hij zijn winsten steeds groter worden. Na een half jaar kreeg de vroegere autoverkoper een baan aangeboden bij een groothandel in bloemen. Dat werk nam hij graag aan, omdat hij niet zeker wist of het online beleggen hem een stabiel inkomen in de toekomst zou bieden.

succes traden
In de avonduren ging hij echter door met het online handelen via Flexbeleggen. Op den duur deed hem dat twijfelen over zijn huidige baan. Moest hij doorgaan met zijn werk van negen tot vijf of zich verder gaan buigen over het beleggen? Zo’n zes maanden later en heel wat euro’s verdiend te hebben, wist hij het zeker: hij bood zijn ontslag aan en ging verder met handelen via Flexbeleggen. Inmiddels had hij zoveel winst geboekt en ook door de grote keuze aan aandelen en producten, kon hij in de toekomst verder gaan met zijn eigen strategie in de markt. Tot nu toe is Biezen erg blij met de keuze die hij gemaakt heeft en hij verdient nu veel meer dan wanneer hij in loondienst werkte.

Terug naar overzicht