Uitleg eerste storting bonus

17 februari 2013 |

Wij krijgen veel vragen met betrekking tot de eerste storting bonus die onze nieuwe klanten ontvangen na het openen van een rekening en het maken van een eerste storting.
In dit artikel willen we dan ook duidelijkheid scheppen over de bonus die nieuwe traders ontvangen.

Klanten die hun eerste storting maken ontvangen een welkomsbonus van 30% over het bedrag dat zij storten. Als men bijvoorbeeld een storting maakt van 500 euro dan ontvangt u als nieuwe klant een eenmalige bonus van 150 euro. Deze bonus ontvangt de trader als dank voor het klant worden bij ons platform.

Er zijn enkele regels voor deze bonus om misbruik te voorkomen. De bonus is niet per direct beschikbaar om te gebruiken voor het aankopen van aandelen of andere producten. Er dient eerst een aantal transacties te worden uitgevoerd voordat de bonus beschikbaar is om mee te handelen of uit te betalen naar uw persoonlijke tegenrekening. Hoeveel transacties hangt zeer sterk af hoe groot de transacties zijn. U kunt binnen het platform onder het tapje bonus precies zien hoever de bonus is voordat deze uitbetaald zal worden.

Verder zit er een tijdslimiet aan hoe lang men heeft om de bonus vrij te krijgen voor handel of uitbetaling. Bij gewoon gebruik van uw account is dit geen probleem. Dit is puur om misbruik te voorkomen.

Mocht u toch nog vragen hebben na aanleiding van dit artikelen neem dan gerust even contact met ons op.

Terug naar overzicht