Welke aandelen kopen?

De vraag die aan analisten het meest gesteld wordt is welke aandelen iemand het beste kan kopen. Het nadeel van deze vraag is dat er geen standaard antwoord voor is. Iedere dag veranderen de omstandigheden op de beurs. Zo ook de kansen voor bepaalde aandelen. Natuurlijk zijn er aandelenfondsen die het eigenlijk altijd wel goed doen.

Aandelen in bijvoorbeeld Shell, Ahold & Heineken doen het altijd wel goed. Maar zelfs dit is geen zekerheid voor de toekomst. Alles kan ineens weer veranderen, waardoor je dan misschien weer beter kunt investeren in een bedrijf dat nu verliesgevend is.

Beginnen met aandelen

Als u wilt beginnen met aandelen kopen dan is een beleggingsrekening een vereiste. U kunt een dure rekening openen bij de bank of gewoon een account openen bij Plus500. U krijgt hier direct een leuke registratiebonus van € 25 cadeau. Hiermee kunt u direct aandelen gratis kopen en een mooi rendement behalen. Naast een registratiebonus geeft Plus500 een stortingsbonus van 30% cadeau. De eerste aandelen die u hiermee gaat kopen zijn zo gratis.

Wat is het beste?

Maar welke aandelen kunt u het beste kopen? Het is slim om te kijken naar analisten voor het kopen van uw eerste aandelen. Ze geven vaak een advies over het kopen of verkopen van aandelen. Op onze website kunt u ook veel informatie vinden over de verschillende aandelen. U kunt hier ook lezen of bepaalde aandelen stabiel zijn. Stabiele aandelen kunt u eenvoudig kopen zonder al te veel risico. Hier maakt u verloop van tijd een mooi rendement op. Dit is helemaal een mooi voordeel als u nieuw bent in de aandelen wereld.

Investeer dan vooral in de minder risicovolle aandelen. Per aandeel hebben wij online het risico beschreven, zodat u weet waar u aan toe bent. U weet zo zelf precies in welke aandelen u het beste kunt investeren. Controleer wel eerst even de koers voordat u een keuze maakt want dit kan altijd weer veranderen in de aandelenwereld.